Wij doen alles voor jouw ideale bijbaan


Wij zijn zelf studenten en weten hoe moeilijk het is een uitdagende bijbaan te vinden

Onze 5 beloftes:

 Al onze bijbanen zijn uitdagend

 Al onze bijbanen passen bij jouw ambities

 Al onze bijbanen betalen minimaal €15,- per uur

 Wij doen er alles aan om jou aan je ideale bijbaan te helpen

 Alles wat we doen is voor studenten altijd gratis

Bel met Quinten!

We leren je graag kennen met een videobelletje van 20 minuten, zodat we daarna aan de slag kunnen met jouw ideale bijbaan

Plan een belgesprek

Upgrade je skills én CV bij Cliq

Bezoek gratis onze ontwikkelevenementen, gebaseerd op de behoeften van studenten én onze bedrijven, zodat jij een ideale werknemer kunt zijn in een ideale bijbaan:

Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Alles wat we doen is altijd gratis voor studenten.

We zijn gevestigd in Leiden en opereren door heel Nederland heen.

Dit verschilt sterk. Soms is het binnen twee weken gepiept, andere keren twee maanden en soms lukt het ons helemaal niet iets te vinden. Ook dan helpen we je graag met je CV pimpen. We raden iedereen altijd aan zelf ook verder te zoeken naar een bijbaan.

Absoluut! Graag zelfs. We organiseren de meeste van onze evenementen op aanvraag van studenten. App ons op + 31 6 58 01 62 22 of mail naar Quinten@cliq-talents.nl 

Voor stages verwijzen we nog wel eens mensen door, maar het is niet waarvoor we zijn opgericht. Wij geloven meer in uitdagende bijbanen, dan in stages.