Doorzetten: Wat is dat nou?

In gesprek met Niko Schonebaum

Registraties zijn gesloten
Een filosofisch gesprek met Niko

Wat is doorzetten eigenlijk? We hebben het er vaak over als studenten. Nog even doorzetten met een scriptie, tentamenweek of de laatste les op een lange dag. Ook persoonlijke projecten, bijvoorbeeld als ondernemer, artiest of sporter, vergen regelmatig doorzettingsvermogen.... dus wat is het nou eigenlijk? Is het altijd wel iets goeds? En waarom moeten we doorzetten als we iets eigenlijk leuk vinden en voor ons plezier doen?

Niko Schonebaum is al meer dan negen jaar ondernemer en docent bij Stichting Landmerk. Hij neemt ons mee in een groepsgesprek over doorzetten. Als filosoof en professioneel docent heeft hij een hoop ervaring met het onderwerp. Hij zal zijn meningen belichten, maar er is veel ruimte voor ons als groep om onze eigen visies op hem los te laten.

Iedereen is welkom, uiteraard weer helemaal gratis. Of je nou eigen ideeën hebt die je graag op de proef stelt, of dat je wilt luisteren naar de wijsheid van Niko, er is veel te leren voor ons allen! Nog vragen? Stuur vooral een appje!

Locatie: PLNT Leiden, Langegracht 70

Datum & Tijd
maandag januari 15, 2024
16:30 18:00 (CET)
Locatie

Cliq Talents

Langegracht 70
2312 NV Leiden
Nederland
+31 6 58016222
info@cliq-talents.nl
Krijg het adres
Organisator

Quinten Alserda

+31 6 39444000
+31 6 39444000
quinten@cliq-talents.nl